4 Évszak - Palóc Bistorant - Mátrafüred

Mátrafüred új turisztikai, gasztronómiai attrakcióval gazdagodott, mert a település központjában megnyílt a 4 Évszak - Palóc Bistorant (www.palocetterem.hu), amely autentikus mátrai és palóc ételkompozíciókat kínál 21. századi megfogalmazásban.

A 4 évszak - Palóc Bistorant több mint étterem, hiszen egy még csak feljövőben lévő, de már igen elterjedt turisztikai trendhez, a slow travelhez kapcsolódó igények kielégítésére is törekszik. Az igen összetett tevékenységi körrel rendelkező, Mátrafüred központi helyén fekvő komplexum szolgáltatásai sokrétűek. 

A Mátrafüredre látogatók ezentúl nem csak az extrém sportoknak hódolhatnak, hanem elmerülhetnek a gasztronómiai élvezetek világában is. A High-Tech Sportok Bázisa (www.hsb.hu) azokra is gondolt, akik a pihenés, a feltöltődés során igazi ínyencségekre vágynak, akár a szó szoros értelmében is. A kulináris élvezetekről a 4 Évszak - Palóc Bistorant gondoskodik,  ahol hagyományos mátrai és palóc ízek kerülnek terítékre, de a High-Tech Sportok Bázisa védjegye szerint 21. századi ízvilágba komponálva.

A 4 Évszak - Palóc Bistorant családi vállalkozás. Az ételkínálat, amely első ránézésre hagyományosnak mondható, az első kóstolás után válik gasztronómiai csodává, az étlapon található étkek ugyanis az étterem díjnyertes séfje által újrafogalmazott, a magyar konyha palóc ételein alapuló műalkotások. Az étteremben minden frissen, házilag készül.

Az étterem összes helyisége high-tech minimál, központi hangosítással rendelkezik és klimatizált. A 40 férőhelyes éttermi részhez egy 20 fős terasz és egy szintén 20 fő befogadására alkalmas Galéria csatlakozik. Nyáron egy további, 70 fő befogadására alkalmas terasz is a vendégek kényelmét szolgálja, amely alkalmas üzleti megbeszélések, szemináriumok, oktatások, valamint kisebb esküvők, egyéb üzleti és családi ünnepségek, baráti találkozók megrendezésére.

Az egyszerre 20 fő számára igénybe vehető Bár –Kávézóban kávékülönlegességekkel, alkoholos és –mentes koktélokkal üdítőkkel, több féle háziszörppel hűsíthetik magukat a betérő vendégek.  Az étterem és terasz területén díjmentes wifi szolgáltatást biztosítanak.  

4 Évszak – Palóc Bistorant
C: Mátrafüred, Parádi út 8.
T: 0637630863
W: www.palocetterem.hu

4 Évszak Palóc Bistorant - Palóc és mátrai ízek gasztronómiai élménye a díjnyertes séf által vezetett konyha-műhelyben, italkülönlegességek a Bár-Kávézóban, családias hangulat, friss alapanyagok, mátrai borok. Csúcstechnika a kivitelezésben és a megjelenésben, tradíció a kulináris ajánlatban. A  bistorant teraszán családi és céges rendezvények szervezése. High-tech gyermeksarok, ingyenes wifi.